Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tävla med Kelda

kelda

Nu är det dags igen att tävla med Kelda. Den här gången skulle jag vilja veta ditt bästa grilltips. Lämna en kommentar eller maila på Mezehouse45@hotmail.com. Tävlingen pågår tom. 14 juli 2010.
1:a pris Två Kelda skålar
2-3:e pris Kelda T-shirt eller Topp

Håkan och Anki  - (23 juni 2010 21:18)  

Här kommer ett gott grilltillbehör från oss; inlagda coctailtomater. Så enkla att göra och så goda. De som gillar med mycket hetta tar mer chili i, de som inte vill ha sina så starka tar mindre mängd eller ingen chili alls.

Inlagda coctailtomater
500 g coctailtomater
4 vitlöksklyftor
2 lagerblad
2-4 rosmarinkvistar (beroende på storlek)
1 liten bit röd chili
4 dl äppelcidervinäger
3 dl strösocker
1 tsk salt
1 tsk citronpeppar
Pricka små hål i tomaterna, skiva vitlöksklyftorna och strimla chilin. Lägg tomaterna i 2 burkar tillsammans med lagerblad, vitlök, rosmarin och chili (vi gör en burk med chili och en utan). Koka upp vinäger, socker, salt och citronpeppar, slå det över tomaterna och förslut. Låt det svalna och förvara sedan burkarna i kylen några dagar innan serveringen. Smarrigt till grillat.

ha en skön midsommar!

Remsan  - (23 juni 2010 23:10)  

Jag vill vara med och tävla! Mitt bästa grilltips är att man grillar hela måltiden, inte bara köttet man tänker äta. Passa på att grilla potatis och och grönsaker att ha till. Och sedan efteråt även grilla frukt till dessert.

Tobbe  - (24 juni 2010 15:28)  

Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken… http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag…

sabina  - (10 juli 2010 20:09)  

Mitt bästa grilltips är faktiskt att grilla banan! Sätt bananen på ett spett, sätt gärna lite kokos på och grilla en kort stund, avnjut med vaniljglass och färska(kanske grillade) bär! Jättegott!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP