Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Side på hotellet Voyage

Här kommer lite bilder från vår vistelse i Side på hotell Voyage Sorgun.


Hotellet har All-inclusive och det finns 2 restauranger uppdelat i familjer med barn under 16 år och de äldre i den andra. Förutom detta fanns 8 st a la carté restauranger som man kunde boka på kvällarna och en byfrukost.

voyage_frukost
Vi börjar dagen med en klassisk turkisk frukost som består av olika marmelader, bröd, tomat, gurka, fetaost, salam och kalkon och så turkisk té.
voyage_emin
På hotellet träffade Emin Amba från Skottland och de kom jättebra överenns. Det fanns även möjlighet att lämna barnen på “miniclub” mellan 10-18. Emin ville gärna vara med miniclub när de byggde ett slott på stranden.
voyage_bad
Emin älskar bad och lek med sand.
voyage_lek
Det fanns även ett litet “gröna lund” för barnen.
voyage_mat2
Visst är vattenmelon-curvingsen otroliga. Massor med dessert slank också ner. Vågar knappt gå upp på vågen nu. 🙂
voyage_mat
Lunchbuffé.

Här från den grekiska a la carté restaurangen med live-musik. Turkisk kaffe med mjölk i till mig, som inte klarar av den så stark.
voyage_musikal
På kvällarna var det alltid någon musikal, teater eller komedi. En kväll var det remember Michael Jackson, Lejonkungen-musikal, samba uppträdande. På nätterna var det även livemusik och disko för de som ville.
voyage_side
Sista dagen tröttnade vi på all All-inclusive mat och tog istället dolmus( minibussar) till Side centrum. Där hade dem den här traktortåget. 🙂 Ett litet Ullared. 🙂 Vi tog även en båttur och såg vattensköldpaddor.

Jag frågar Emin om han gillar hotellet, och vad han gillar med det. Han kallar det “vårt nya hus”. 🙂 Jo, säger han. Jag gillar maten, gröna lund och poolen.

Loulas Kök  - (8 juli 2010 20:55)  

Hej!
Låter som ni haft en helt underbar semester. Har ni fortfarande semester? Vi kom hem från Öland i går och fortsätter semestern nästa vecka med. Skönt att ha ett par dagar hemma att gå och skrota. Kul att kunna se så många olika platser och äta så mycket god mat på en och samma resa.
Måste bara säga att det var lustigt med Ullared..jag bor nära och är där lite då och då 🙂
Somriga kramar Louise

Håkan och Anki  - (8 juli 2010 21:58)  

Så fint ni har haft det, saknar Turkiet väldigt, vi har semestrat där flera gånger bl.a på bröllopsresa i Side. All Inclusive är toppen fast man saknar snabbt att välja restaurang och hitta sin favorit…

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP