Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Om MezeHouse

Jag är en 32-åring som till vardags jobbar med marknadsföring. De senaste åren har jag börjat intressera mig mer för turkisk matlagning och bakning. Och med tiden har jag börjat uppskatta den turkiska maten mer och intresserat mig för den. 
Syftet med den här bloggen är att sprida Medelhavets matkultur och dela med mig av recept. Turkiska kökets basvaror är tomatpuré, lök och olja i princip. Man inleder med en kall meze, övergår till en kötträtt, vegetarisk rätt och avslutar gärna med en sötsak. Jag hoppas att bloggen ska inspirera till att testa nya rätter. Följ in i mitt kök och prova nya spännande recept. En blogg om mat helt enkelt.

Varför MezeHouse?
Meze kallas turkiska smårätter, både kalla och varma, och brukar intas innan varmrätten. Jag funderar också på att ha bloggen på även engelska framöver och därför valde jag ett engelskt namn. 

Och ni ska veta det att det finns inget bättre än att få positiva kommentarer/ besök av er läsare. Hela min dag blir som förgylld. Jag ler och sträcker på mig och mår väldigt bra tack vare era varma ord. Maila mig gärna om ni vill att jag skriva om något speciellt recept. Vad ni vill läsa om mer på bloggen och så vidare. Have a nice day. 

Lyssna på MezeHouse här i radio P4 eller här.

Vill ni komma i kontakt med mig kan ni maila på:
Mezehouse45(a)hotmail.com

Allt gott.
Mezehouse


Share/Bookmark Read more…

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP